Teknisk support

Våra tekniker, din trygghet

Behöver ni hjälp i er anläggning? Det kan gälla en enskild komponent eller översyn av ett helt system.
Vi hjälper dig med driftsättningen, sköter löpande underhåll via serviceavtal och gör utryckningar när det behövs. Vi analyserar din drift för att verifiera, optimera och kvalitetssäkra, allt efter dina behov. Djup expertis från våra leverantörer finns tillgänglig, men framför allt är det våra egna engagerade och kunniga tekniker och säljare som står bakom dig.

VI GÖR ER ANLÄGGNING MER DRIFTSÄKER

Kartläggning

Förebyggande underhåll

Teknisk support

Uppföljning

Låt oss hjälpa dig innan du får problem

Vill ni minimera risken för driftstopp eller akututryckningar så är ett serviceavtal en bra försäkring. För med ett löpande, förebyggande underhåll kan vi öka tryggheten i er anläggning. Den testutrustning som används är oftast avancerad och kräver specialkompetens och specialverktyg därför blir det ekonomiskt fördelaktigt med ett serviceavtal. Vi som utför liknande service till flera anläggningar blir dessutom oftast både snabbare och mer precisa än andra alternativ.

Vi tar gärna fram ett skräddarsytt serviceavtal för just er anläggning och era behov.

 

Expertstöd

Euromekanik är huvudsakligen ett kunskapsföretag. Det är vår kunskap och expertis som gör det möjligt att hjälpa våra kunder att välja rätt produkter och lösningar.

Med vår unika kompetens inom energigas, ånga och processteknik och vår expertis kring olika komponenter kan vi bistå er i utredningar, förstudier eller vara en del i ert genomförande av projekt.

Vi har även kompetens på Euromekanik inom projektledning, Bas P och bas U. Detta i kombination med vårt stora kontaktnät med internationella leverantörer gör oss till en bra samordnare av större projekt.

Kalibrering

Vi utför kalibrering av transmittrar, kalorimetrar, kromatografer, nivåmätare, gasmätare m.m. Efter utförd kalibrering får ni ett certifikat för spårbarhet och som underlag i beslut om kommande underhåll. Vi erbjuder servicekontrakt för bättre planering och styrning. Kontakta oss gärna.

Driftsättning

För att säkerställa att utrustningen vi levererar blir installerad och idrifttagen på bästa sätt kan vi hjälpa till med hela eller delar av driftsättningen. Kontakta vårt teknikteam eller någon av våra säljare för att diskutera hur vi bäst hjälper er.

Euromekanik kan allt om vår anläggning

– Johan Skansing, Gasnätet Stockholm

Euromekanik levererade hela vår blandningsstation där vi idag förser Stockholm med stora mängder biogas. Tack vare bra teknisk support och årliga kalibreringar fungerar anläggningen dygnet runt, året runt.
Euromekanik kan allt om vår anläggning-img

Årlig kalibrering

Mät- och reglerutrustningen vid Gasums leveranspunkt in till SSAB i Borlänge kalibreras och verifieras av Euromekanik årligen för att säkerställa noggrannheten.
Årlig kalibrering-img

Kontakta oss

 

Claes Domeij

Teamledare • Teknisk support • Processdesign

Maila mig

Helena Sundbeck

Teknisk projektledare • Processutveckling

Maila mig

Stefan Bartolovic

Instrumentering • Analys • Mekanik

Maila mig

Bo Winberg

Processdesign • Energigas • Kompletta system

Maila mig

Cecilia Svensson

Teknisk projektledare • Processutveckling

Maila mig