Om oss

Euromekanik är ett väletablerat företag och har varit en hjälp i processen för kunder inom energigas, ånga och petrokemi, sedan 1974. Vi är ett oberoende bolag med enskild ägare som arbetar med tillverkare i världsklass för att kunna leverera komponenter och system som mäter, styr, reglerar och hanterar gaser, ånga och processvätskor.

Vi har en stabil verksamhet som stadigt växer med både fler medarbetare och nya spännande agenturer. Vår verksamhet bygger på ett helhetstänkande där vi har kunskapen, komponenterna och systemlösningarna som hjälper dig genom hela processen fram till en säker lösning.

Vår filosofi kallar vi Euromekanismen. Den handlar om vårt sätt att vara och agera mot kunder, partners och varandra internt på företaget. Vår filosofi innebär också att kunna och vilja hjälpa till med bra lösningar baserade på produkter i världsklass. Genom att vara partners med några av de bästa tillverkarna på marknaden och med vårt team av hjälpsamma människor med rätt kompetens växer vi tillsammans.

Kort sagt: bäst produkter och ännu bättre människor.

Peter Rydebrink
VD Euromekanik