Scully har varit verksamma inom överfyllnadsskydd och utlastning i över 80 år och är idag betraktade som en mycket pålitlig tillverkare. Scully erbjuder robusta produkter för att övervaka och verifiera överfyllnadsskydd och jordning i samband med utlastning. Utöver detta tillverkas även kablar, kontakter och testutrustning för att diagnosticera befintliga installationer, både på lastplatsen och på fordonet.

Produkter

Universal Truck Tester

Testutrustning för jordning och överfyllnadsskydd på tankbil. Anslut enkelt kabeln mellan enheten och bilen och läs av testresultatet direkt på enheten. Vid användning av flerpolig anslutning testas alla anslutna överfyllnadsskydd på en gång.

Universal Rack Tester

Testutrustning från Scully för jordning och överfyllnadsskydd på lastplatsen. Marknadens enda i sitt slag som är godkänd enligt ATEX. Enheten illustrerar tankbilen och kan simulera både optiska och termistorbaserade överfyllnadsskydd samt jordning.

Overfill Prevention Controller

Ett interface från Scully som kontrollerar och verifierar överfyllnadsskydden på fordonet vid utlastning. Skickar permissive signal till lastdator/kontrollrum. Godkänd enligt ATEX.

Groundhog

Groundhog från Scully verifierar att en proper jordning är upprättad för fordonet vid utlastning. En permissivesignal skickas till lastdator/kontrollrum. Godkänd enligt ATEX.

Intellitrol 2

Intellitrol 2 från Scully är ett interface och en monitor för övervakning och verifiering av överfyllnadsskydd och jordning vid utlastning. Enheten är självkontrollerande och diagnostik kan utläsas direkt på displayen eller i kontrollrummet via RS-485. Godkänd enligt ATEX och certifierad för SIL2 enligt IECEx….

Läs mer »