Honeywell Enraf tillhandahåller ett omfattande sortiment av produkter och system för lagerhantering och tankterminaler. Produkterna erbjuder öppna protokoll, modulär design och stabila uppgraderingar. Lösningarna möjliggör optimalt utnyttjande av tanklagringskapaciteten för att maximera driftseffektiviteten och öka intäkterna.

Produkter

Terminalautomation

För att kunna styra hela flödet på terminalen från det att bilen kommer in genom grinden, via utlastningen tills att bilen vägt ut och lämnar terminalen är Terminal Manager från Honeywell rätt programvara. Den har ett SCADA-system i botten och kan ta in alla värden från ert styrsystem och affärssystem för att få total kontroll på er terminal….

Läs mer »

Enraf pejlband

Honeywells HERMetic UTImeter (Otex, Gtex, Rtex) är ett elektroniskt pejlband som är designat för nivå och temperatur verifiering. HERMetic kan även särskilja interfacet mellan olja/vatten i cisternen.

Fusion4 MicroBlender

Fusion4 MicroBlender hanterar inblandning av tillsatser med högsta noggrannhet.

Fusion4 MultiPak

Fusion4 MultiPak är en multiadditiv-tillsättare som hanterar upp till 12 olika additiv samtidigt. MulitPak har användarvänligt gränssnitt anpassat för all typ av petrokemiska transaktioner. MultiPak finns i olika varianter beroende på om man behöver en eller flera additivtillsättningar i processen….

Läs mer »

Fusion4 BioBlend

Fusion4 BioBlend är en komplett skid från fabrik, som erbjuder en säker och noggrann blandning av biogena och petrokemiska produkter. Fördelen med en BioBlend är att den kan hantera flera flöden samtidigt.

Coriolis massflödesmätare

VersaFlow Coriolis från Honeywell Enraf är en massflödesmätare som mäter massan som flödar genom enheten per tidsenhet. Mätaren kan användas för mätning av vätskor och gaser och är idealisk för applikationer där mycket höga krav ställs på noggrannheten.

Monoblock III

Honeywell Enrafs Monoblock III är en Additive Injector som med lastdatorn MSC-L kan styras för bästa noggrannhet och återföring av tillsatt volym och alarmnivåer.

Fusion4 handkontroll

Fusion4 LAD (local access device) är en handkontroll för att kommunicera med produkterna i Fusion4-familjen, justering av parametrar, återställning av larm och kalibrering. LAD medger snabb överföring av transaktionsdata, konfigurationsfiler, kalibreringsprotokoll och uppgradering av firmware i fält.

Fusion4 MSC-L

Honeywell Enrafs lastdator Fusion4 MSC-L (Multi Stream Controller – Loading) är en kraftfull och intelligent utlastningsdator för att kontrollera och styra lastningsmoment simultant via flera lastarmar. Utlastningsdatorn är en integrerad enhet för blandning och additivtillsättning. Den är programmerad för lastning/lossning/blandning av produkter såsom bränslen,…

Läs mer »

Fusion4 MiniPak

MiniPak Additive Controller är baserad på Honeywell Enrafs FlexConn-arkitektur för automation av utlastning och innehåller marknadens senaste hård? och mjukvara för intelligent och noggrann styrning. Controllern har 3,5” färgskärm som möjliggör smidig lokal kalibrering. Alla avancerade funktioner nås via handkontrollen….

Läs mer »