Om Euromekanik

Euromekanik är ett väletablerat företag och har varit en hjälp i processen för kunder inom energigas, petrokemi och ånga, sedan 1974. Vi är ett oberoende bolag med enskild ägare som arbetar med tillverkare i världsklass för att kunna leverera komponenter och system som mäter, styr, reglerar och hanterar gaser, ånga och processvätskor.

Vi har en stabil verksamhet som stadigt växer med både fler medarbetare nya spännande agenturer. Vår verksamhet bygger på ett helhetstänkande där vi har kunskapen, komponenterna och systemlösningarna som hjälper dig genom hela processen fram till en säker lösning.

Vår filosofi kallar vi Euromekanismen. Den handlar om vårt sätt att vara och agera mot kunder, partners och varandra internt på företaget. Vår filosofi innebär också att kunna och vilja hjälpa till med bra lösningar baserade på produkter i världsklass. Genom att vara partners med några av de bästa tillverkarna på marknaden och med vårt team av hjälpsamma människor med rätt kompetens växer vi tillsammans.

Kort sagt bäst produkter och ännu bättre människor.

Peter Rydebrink
VD Euromekanik

 

Euromekanik sätter inte bara stort värde på hög kunskap och hög kvalitet utan är ett företag som också lägger stor vikt vid arbetsmiljö och hållbarhetsfrågor. För dig som vill veta lite mer om våra policys och system för kvalitet, miljö, arbetsmiljö och hållbarhet kan du läsa mer här.

 

Jobba hos oss

Vi på Euromekanik är stolta över vår arbetsmiljö som präglas av ett fritt och kreativt klimat, öppenhet och med glada kollegor som samarbetar och hjälps åt. Förutom den goda gemenskapen kan vi erbjuda dig möjligheten att få utvecklas och växa med oss då vi är ett bolag i tillväxt.

Vår arbetsfilosofi kallar vi Euromekanismen. Den handlar om vårt sätt att vara och agera mot kunder, partners och varandra internt på företaget. Vår filosofi innebär också att kunna och vilja hjälpa till med bra lösningar baserade på produkter i världsklass. Genom att vara partners med några av de bästa tillverkarna på marknaden och med vårt team av hjälpsamma människor med rätt kompetens växer vi tillsammans.

Att arbeta hos oss innebär att vara del av ett team och vi letar ständigt efter människor som vill vara med och leverera bra lösningar till våra kunder och samtidigt utvecklas tillsammans med oss. Känner du att du kan vara en av dem så hör gärna av dig.

Just nu söker vi en affärsinriktad tekniker i början av karriären och en erfaren teknisk säljare i processindustrin.

Vill du veta mer om tjänsten titta på respektive annons eller kontakta Erik Ottensson på 031­7805624.