Bolaget grundades 1976 utifrån principen att ”Garantera kvalitet är en plikt och efterfråga kvalitet är en rätt”. Sedan dess har man levererat lösningar, produkter och tjänster för att reglera och styra ång- och termovektorvätskor som används vid industriella processer och termiskt utbyte.

Produkter

ON/OFF ventiler med don

Conflow ON/OFF ventiler finns med pneumatiska och elektriska don. Ventilerna finns i en mängd olika material och utföranden i DIN eller ANSI standard för att passa de flesta applikationer.

Reglerventiler med don

Conflow reglerventiler finns med pneumatiska och elektriska don. Ventilerna finns i en mängd olika material och utföranden i DIN eller ANSI standard för att passa de flesta applikationer.
 

Backventiler

Vi har en rad modeller av backventiler så som till exempel discbackventil, kägelbackventil och klaffbackventil från flera olika fabrikat. För mer information se datablad eller kontakta oss.
 
 

Backventiler

Vi har en rad modeller av backventiler så som till exempel discbackventil, kägelbackventil och klaffbackventil från flera olika fabrikat. För mer information se datablad eller kontakta oss

Cryogena ventiler

Cryogena ventiler från Conflow klarar en medietemperatur på –196 °C och finns i flera utföranden. Då dessa tillverkas efter beställning har vi möjlighet att skräddarsy dem för att passa era behov.

Reglerventiler med don (bälgtätade)

Reglerventiler  finns med pneumatiska och elektriska don. Dessa kan sedan fås med flera modeller på spindelhus och karakteristik, i olika material och i DIN och ANSI för att passa de flesta applikationer.

Cryogena reglerventiler

Kryogena reglerventiler från Conflow klarar en temperatur på – 196 °C och finns i flera olika utföranden. Då dessa tillverkas efter beställning har vi möjlighet att skräddarsy dem för att passa era behov.

Y-filter

Y-filter är den enklaste typen av filter. Används för kallt och varmt vatten, ånga, olja, korrosiva vätskor och kondenserade gaser. Finns med gängade, flänsade och svetsanslutning för applikationer med höga tryck och temperaturer i segjärn, kolstål, härdat stål och rostfritt….

Läs mer »

Ventiler för höga tryck

Conflow har både pneumatiska och elektriska  ON/OFF och reglerventiler. Dessa finns i trycklasserna PN63-PN100 och ANSI 600#. Ventilerna är godkända enligt PED 97/23/CE och ATEX 94/9/CE.

ON/OFF ventiler med don

Conflow ON/OFF ventiler finns med pneumatiska och elektriska don. Ventilerna finns i en mängd olika material och utföranden i DIN eller ANSI standard för att passa de flesta applikationer.