OPW anses världen över som standard inom industrin för hantering av gas- och vätskeflöden med sina produkter för fordonsgastankning av CNG, LPG och vätgas. OPW har revolutionerat hanteringen av drivmedel genom att optimera säkerhet, effektivitet, tillförlitlighet och miljöhållbarhet med innovativa lösningar.

Euromekanik levererar alla tankningsprodukter från lager i Göteborg. Vi har ett fördelaktigt utbytessystem på tankningsmunstycken och breakawayer för snabbt byte vid service och underhåll.

Produkter

Breakaway

Breakaway typ ILB-1 / ILB-5 samt LPG-breakawayer från OPW för bil- och buss slangbrott. Levereras från lager i Göteborg. Utbytessystem finns för snabbt byte vid service och underhåll.

Slangpaket

Slangpaket typ NGV-1/NGV-2 från OPW för bil- och busstankning. Möjlighet finns att få komplett slang levererad med alla ingående delar direkt från lager i Göteborg för snabb uppsättning i depå. Certifikat kan levereras på tankningsmunstycken, breakawayer och högtryckslangar.

Tankningsmunstycke

Tankningsmunstycke typ CT-1000S/CT-5000S från OPW för bil- och busstankning finns för snabb leverans från vårt lager. Vi erbjuder även handtag för vätgas. Utbytessystem finns för snabbt byte vid service och underhåll. Vi har även LPG-utrustning såsom handtag och breakawayer.