SafeRack tillverkar industrisäkerhetsprodukter för lastbil, järnväg och industriell lastning och lossning. Produkterna omfattar accessvägar, fallskyddssystem, fälltrappor, säkerhetsburar och plattformar.

Produkter

Fälltrappor och skyddskorgar

Fälltrappor finns i standardstorlekar med olika antal trappsteg för att nå olika höjder. Skyddskorgarna tillverkas utifrån önskade mått. Fälltrappor och skyddskorgar kan manövreras manuellt eller pneumatiskt. Vid stort arbetsområde kan utrustningen anpassas för att skjutas i sidled utefter plattformen.

Flexibel självstängande grind

YellowGate självstängande grind har justerbar längd, öppningsriktning och fjäderkraft. Detta i kombination med universell montering gör att en och samma produkt kan användas på alla platser där fallrisk föreligger. Ingen uppmätning eller anpassning för montering behöver göras innan beställning.

Trappor och bryggor

Med Erectastep modulsystem för trappor och bryggor används standardkomponter som enkelt monteras samman. Vi använder oss av ett designverktyg där vi ritar upp lösningen åt er. Med standardkomponenter erbjuder vi kort leveranstid och ett fördelaktigt pris.

Mobilt fallskydd

Med mobilt fallskydd kan man på ett säkert sätt nå tanktak på tågvagnar och lastbilar. Enheten är lätt att flytta samt enkel att justera till önskad höjd.